Donuts la cuptor

de ala_oancea in Dulciuri, 27 Oct 2009 | 8143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 3/4 cana lapte
  • 2 oua
  • 1 praf de copt,
  • 1/2 lingurita sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Donuts la cuptor:

Se framanata un aluat moale din toate ingredientele. Se intinde o foaie pe suprafata presarata cu faina. Se decupeaza forme, se aseaza in tava pe hartie de copt si se tin la cuptor pana incep sa se rumeneasca. Se decoreaza dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Donuts la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Michelle 1

30.10.2009, 07:57

mia7 1

29.12.2009, 11:16

Eu am incercat reteta asta si mi-au iesit un fel de briose foarte dulci, iar dupa ce am pus si glazura s-au facut gretoase chiar. Ala, praful de copt pe care l-ai folosit este romanesc sau sunt sanse sa contina si drojdie? Nu seamana deloc la consistenta cu donuts-urile

dicarmencitta1957 1

04.03.2010, 12:15

Foarte frumoase si dupa cum arata cred ca sunt si tare bune.Felicitari.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu iaurt