Hamsii prajite

de laura2002 in Peste, 24 Mai 2013 | 3384 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • hamsie proaspata 1kg
  • faina/malai sau amestec
  • ulei
  • sare
  • mujdei
  • scobitori
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hamsii prajite:

Curatam pestii de cap si mate.Tragem de la cap spre coada in acest fel vor iesi si matele.

Il spalam bine si ii lasam pe un prosop de hirtie sa se scurga de apa.Faina o amestecam cu sare si malai. Punem 4-5 pesti pe scobitoare ii punem in baia de ulei. Cand sunt gata se scot intr-un caston in care am pus un servetel de hartie pentru a absoarbe uleiul.

Se servesc cu mujdei si mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Hamsii prajite" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Baby hering cu mujdei si mamaliga