Macrou marinat

de AndreeaRodica in Peste, 27 Iul 2010 | 16604 vizualizari

 

Sunt, cu siguranta, multe retete de macrou marinat. Eu il prepar la oala-minune (Kukta), un obiect nelipsit din bucataria mea.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg macrou, curatat, spalat si taiat bucati de 2,5-3 cm
  • 2-3 cepe
  • 1 cana suc de rosii (sau 2 linguri cu bulion)
  • 1/2 de cana otet din vin alb
  • 1/2 de cana ulei
  • 2 cani apa
  • frunze de dafin, boabe de piper, ienibahar, boabe de mustar, sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou marinat:

Le-am pus pe toate in oala-minune si le-am fiert 90 de minute de cand incepe sa tiuie (la foc mic).

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou marinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

AndreeaRodica 1

01.11.2010, 14:20

La oala-minune nu am ars niciodata nimic. Mie imi place sa fie cu oasele moi-moi si pestele fraged. De asta il tin 90 de minute. Cred ca se poate manca si daca e tinut mai putin, dar nu se marineaza si oasele ... nu ca macroul ar avea multe oase.

Multumesc tuturor pentru aprecieri si furculite!

lia maria 1

01.11.2010, 18:07

arata foarte bine macroul cred ca este deliciosam sa incerc si eu sa-l pregatesc dupa reteta taBine ai venit in gasca noastra vesela

AndreeaRodica 1

04.11.2010, 11:42

Multumesc, Lia! Multumesc tuturor pentru primire.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou la grill