Mancare de naut cu usturoi verde

de Valclaudia in Mancaruri de post, 30 Mai 2014 | 5370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 300 gr. naut uscat
  • 1 morcov mare
  • 3 fire de usturoi verde
  • 3 linguri de ulei
  • sare si ulei dupa gust
  • marar verde ( 1 legatura)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de naut cu usturoi verde:

Nautul se pune se seara la hidratat in apa rece pana a doua zi.

Scurgem apa de pe boabele umflate, le clatim in mai multe ape sa indepartam cojile,apoi punem nautul la fiert in multa apa cu sare dupa gust. Lasam nautul la fiert cca. 2 ore, apoi il scurgem de apa in care a fiert.

Curatam si spalam morcovul, il taiem cubulete.

Calim cubuletele de morcov in ulei 5 minute. Adaugam apoi usturoiul verde taiat fasii, mai calim 5 minute apoi punem boabele de naut scurse , condimentam dupa gust, adaugam marar verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de naut cu usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

Ciorba cu carne de pui ( asa cum imi place mie )

pe 05.06 la 15:09

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nuca