Mujdeiul lui tata!

de Mitinita in Sosuri, 29 Dec 2010 | 4610 vizualizari

 

La noi tata e specialistul in facut mujdeiul de usturoi.Eu de cate ori incerc sa-l fac nu-mi iese,precis ca nu am atata rabdare ca sa-l frec si atunci ma las balta. De multe ori,tata face si eu nu pot sa-l mananc,ba merg la gradinita,ba ma intalnesc cu cineva si atunci inghit in gol.

 

INGREDIENTE

  •  un cap de usturoi,sfaramat
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • apa minerala carbogazoasa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mujdeiul lui tata!:

Se pun toate ingredientele intr-un bol si se amesteca pana se obtine o pasta.Dureaza mai mult de 2 minute,ca eu acolo ma opresc si inca nu am obtinut pasta.
Dupa ce se obtine pasta,se toarna apa minerala putin cate putin,pana se obtine un sos. Se poate pune mai mult sau mai putin,depinde cum va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdeiul lui tata!" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

29.12.2010, 21:54

Bravo pentru tata si bravo pentru tine

Mitinita 1

29.12.2010, 22:41

bravo,mai ales lui tata ca el numai atat stie sa gateasca!!!

MotanLaOale 1

30.12.2010, 15:41

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tkemali - sos georgian pentru carne