Omleta la cuptor(2)

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2013 | 10069 vizualizari

 

Pt.micul dejun si pt.pachetel la servici.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 3 linguri mazare
  • 1 lingurita ardei kapia de la borcan
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingura cascaval dat pe razatoarea mica
  • 50 g sunca presata taiata cubulete mici
  • ulei pt.uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor(2):

Mazarea am avut-o din congelator,asa ca am fiert-o in prealabil.

Intr-un castron am spart ouale si le-am batut bine cu furculita.Apoi am adaugat toate ingredientele si am batut bine.

Am uns cu putin ulei o tava antiaderenta si am turnat amestecul.

Am dat la cuptorul preincalzit pt.aprox.20 minute,sau pana cand s-a inchegat bine omleta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor(2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frittata cu ciuperci