Pastă de peşte cu migdale

de anomisana in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2012 | 4996 vizualizari

 

Din categoria preparate pentru masa dintre ani nu putea lipsi ceva peşte. Iar cum noi am avut musafiri dar nu avem masă şi scaune în sufragerie, s-au impus platourile cu gustări cât un dumicat, să nu mai fie nevoie de tacâmuri sau de loc unde să stai. Fiecare şi-a pus pe farfurie ce şi-a dorit şi au mâncat pe unde au apucat, mai ales în bucătărie, că e mare, spaţioasă şi am avut loc pentru toate platourile. Nu prea sunt fotografii, că nu am avut timp şi pentru ele.

 

INGREDIENTE

  • macrou afumat
  • unt
  • 2-3 linguri de migdale măcinate
  • 2-3 linguri de smântână
  • ceapă
  • zeamă de lămâie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastă de peşte cu migdale:

Am curăţat peştele de oase şi pieliţă, apoi l-am sfărâmat cu furculiţa. Într-un alt vas am bătut spumă untul cu smântâna, am adăugat migdalele, apoi zeama de lămâie iar la sfârşit peştele mărunţit. Am renunţat la ceapă în ultimul moment, pentru că mi-am amintit că unul dintre prieteni nu mănâncă ceapă. Am tăiat pâinea dumicaţi am uns cu puţină pastă, am pus o felie de castravete şi am şpriţat pasta cu un poş, iar deasupra am adăugat câte o bucăţică de lamâie.

TIPS-URI

1

Este foarte bun cu pâine prăjită, dar eu a trebuit să mă abţin pentru că soţul meu nu poate mânca .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastă de peşte cu migdale" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

anomisana 1

10.01.2012, 23:28

De o vreme sunt înebunită după migdale, ca soţul meu după muştar. Aş fi în stare să mănânc migdale cu migdale. Aşa că m-am gândit că sunt o alternativă mai sănătoasă şi mai interesantă la veşnica maioneză. Cantităţile le-am potrivit după gust, de aceea nu sunt exacte.

mamaieelena 1

11.01.2012, 23:12

bun delicios

VERONICA2607 1

13.03.2012, 20:07

ce bun e si e o idee buna cu migdalele

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton cu avocado