Pestisori

de Dya Daniela Andrei in Peste, 20 Iul 2011 | 7661 vizualizari

 

Si pentru ca imi este dor de Mare,,, si nu cred ca voi ajunge prea curand, va delectez cu o portie de pestisori cum imi place mie sa le spun :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pestisori (sprot, obleti, hering - la alegere)
  • 250 g faina de grau
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • lamaie dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pestisori:

Curatam si spalam bine pestisorii (eu le tai si cap'sorul), ii saram in functie de gust, ii trecem prin faina si ii punem la prajit in uleiul incins.

Se servesc cu suc de lamaie ori cum altfel va place.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pestisori" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crap cu mamaliguta si mujdei de usturoi