Pizza de seara

de MotanLaOale in Pizza, 18 Noi 2016 | 5715 vizualizari

 

Cand vii acasa la ora 18:00 si prin frigider bate vantul, daca esti chibzuit si ai in congelator un aluat de pizza, te-ai scos. Faci o pizza buna cu toate ramasitele din frigider.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr aluat de pizza
  • 3-4 felii bacon
  • 3-4 felii pastrama porc
  • 2-3 felii muschi file
  • 2 carnati de casa
  • 100 gr costita afumata
  • 200 gr ciuperci din conserva
  • 6-7 masline verzi
  • 200 gr cascaval (de mai multe feluri)
  • 5-6 linguri pulpa de rosii
  • oregano
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de seara:

Aluatul se lasa la dezghetat (cam 40 minute).

Ciupercile se pun in sita la scurs.

Costita se taie cubulete.

Carnatii se taie felii.

Cascavalul se rade.

 Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei si se inteapa cu furculita pe toata suprafata.

 Se intinde pulpa de rosii si se presara oregano si piper.

 Se presara putin cascaval ras.

 Se pun ingredientele in ordinea dorita pe toata suprafata aluatului.

 Se rade cascavalul deasupra, intai pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.

 Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 15-20 minute.

 Este gata cand este rumenita frumos si cascavalul topit.

 Se serveste cu ketchup.

 Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate face cu tot ce aveti prin frigider si camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de seara" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose pizza