Pulpe de pui cu ceapa si ardei la slow cooker Crock-Pot 3.5 L

de MotanLaOale in Slow Cooker, 19 Dec 2015 | 7111 vizualizari

 

Foarte bune au iesit.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe inferioare de pui
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei capia
  • 4 rosii
  • 50ml ulei
  • vegeta
  • boia dulce
  • piper
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ceapa si ardei la slow cooker Crock-Pot 3.5 L:

Se curata ceapa si se taie rondele.

Se curata ardeiul si se taie patratele.

Se curata rosiile si se taie bucati.

Pulpele se curata, se spala, se usuca, se dau cu ulei si se presara cu sare, piper si boia.

In vasul slow cooker Crock-Pot 3.5 L se pune uleiul si legumele taiate.

Se presara vegeta si piper si se amesteca.

Se pun deasupra pulpele.

Se toarna 100ml apa si se pune capacul.

Se pune butonul pe pozitia "high" si se lasa 4 ore.

Cand sunt gata se opreste aparatul.

Se servesc calde cu salata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ceapa si ardei la slow cooker Crock-Pot 3.5 L" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana de naut cu zucchini si carne de porc la slow cooker Crock-Pot