Rondele cu bacon si cascaval

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2010 | 6100 vizualizari

 

inspirata de melcisorii cu sunca ai lui Elo /yafa de aici
http://www.ardei-iute.ro/forum/mancaruri-cu-imagini/melcisori-cu-bacon

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie si jumatate de aluat congelat pentru foietaj
  • 2 tiple cu bacon
  • 50 g cascaval
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele cu bacon si cascaval:

Se decongeleaza aluatul si se intinde pe masa de lucru.Se aseaza una langa alata feliile lungi de bacon pana ce acoperim toata suprafata de aluat, apoi radem cascavalul si-l presaram deasupra Baconului.Rulam foaia de aluat strans si taiem cu un cutiy foarte ascutit rondele subtiri.Se aseaza pe o tava cu hartie de copt si se dau la cuptor pana se rumenesc pe amblele parti, eu le-am si intors odata.Sunt excelete si calde si reci.La noi au fost apreciate si de micuti si de cei mari!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele cu bacon si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

madi_marin 1

27.04.2010, 18:22

super bune cred ca sunt....si frumusele...

micleaaugustin 1

26.05.2010, 17:52

mmmm delicios,tare bun,numai din priviri

ela 1

26.05.2010, 17:57

bine ai venit

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bulete de cascaval