Rulada asortata din piept de pui

de susu in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2009 | 28685 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept maricel de pui
  • mustar
  • castraveti murati
  • gogosari acri sau ardei gras rosu
  • cascaval
  • carnaciori mici sau sunca
  • morcov sotat sau fiert
  • sare
  • piper dupa gust
  • scobitori pentru fixat rulada (se poate si lega, dar e mai mult de lucru)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada asortata din piept de pui:

Se taie pieptul de pui  felii, se bate cu batatorul de carne dar nu prea mult, pana ii dam grosimea care o dorim si ungem cu mustar. Stropim cu sare si piper asezam la mijloc cate un sfert de castravete murat , cascavalul taiat betisoare, carnaciorii, gogosar taiat fasii, morcov taiat la fel si apoi rulam.Se fixeaza rulada cu scobitori multe. Fiecare poate umple rulada cu cea are prin casa. Eu mai folosesc omleta , mazare sau ciuperci. Rulada daca se serveste rece pe platou se va taia rece pentru a avea un aspect frumos si a nu se strica umplutura. Se da prin ou si pesmet si se prajeste in ulei incins dar se poate face si la cuptor pentru cei ce tin regim. Se poate servi atat rece cat si calda.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada asortata din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de pui