Sandwich cu omleta si muschiulet fraged de porc

de Rocsi in Sandvisuri, 7 Apr 2016 | 2696 vizualizari

 

Imi plac enorm sandwich-urile facute la aparat, calde, sa se intinda cascavalul paaaaana departe cand musc din el, dar, cateodata, prefer un sandwich asa la rece, satios si plin de gust. Cam asa a fost acesta, super, super bun si cel putin jumatate de zi nu iti mai este foame, ca are doar ingrediente consistente.

 

INGREDIENTE

  • Pentru muschiuletul de porc:
    • 200 gr muschiulet fraged de porc
    • sare
    • piper
    • boia de ardei dulce
    • boabe de piper alb
    • 2 linguri ulei de masline
    • 1/2 lingurita cimbru uscat
    Mai avem nevoie:
    • 2 mini baghete integrale cu seminte
    • 1 castravete murat
    • 80 gr crema de branza cu verdeata
    • 1 rosie
    • 4-5 linguri boabe de porumb (am folosit de la Sun Food)
    • 2 oua
    • sare
    • piper
    • un varf de cutit ierburi de Provence
    • 1 lingurita unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu omleta si muschiulet fraged de porc:

Muschiuletul de porc:
Spalam bine muschiul de porc, il stergem cu un servetel.
Il taiem bucatele potrivite.
Intr-un bol amestecam sare, piper, boia de ardei dulce, boabe de piper alb, uleiul de masline si cimbrul uscat. In acest amestec punem bucatile de carne, le invartim bine. Acoperim bolul si il dam la frigider peste noapte. Este bine sa facem asta de seara pentru ca sa isi ia carnea din arome si dimineata sa ne fie mai usor sa pregatim sandwich-urile. Pun si o poza cu muschiuletul de porc, ca sa va faceti o idee cum arata, sa nu il confundati cu muschiuletul adica pastrama/sunca din comert

Incingem o tigaie grill, o stropim cu ulei si punem bucatile de carne.
Le rumenim pe toate partile, le scoatem pe un platou si le taiem fasii.
Ouale le batem spuma cu sare, piper si ierburile de Provence.
Intr-o tigaie incinsa punem untul, cand s-a topit, turnam ouale batute.
Rumenim omleta pe ambele parti, o scoatem pe o farfurie si o taiem bucatele.
Castravetele murat il taiem feliute.
Rosia o spalam si o facem felii rotunde.
Mini baghetele le taiem in doua pe lungime.
Partea de jos o ungem cu un strat generos de crema de branza.
Asezam bucati de carne, felii de rosie si de castravete murat.
Presaram boabe de porumb, apoi punem si bucatele de omleta.
Asezam capacul la bagheta! Vom obtine doua sandwich-uri absolut delicioase!
Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu omleta si muschiulet fraged de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

mihaelar63 1

16.04.2016, 04:17

Si eu as manca asa ceva
Am o nelamurire , tu ai scris ca ar contine doua oua dar eu am gasit si unul rosu )

Rocsi 1

16.04.2016, 22:33

Multumesc mult Mirela

Rocsi 1

16.04.2016, 22:34

)) Mihaela, probabil era unul mai cochet!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu Aluat Fraged, Crema de Vanilie Fara Coacere si Frisca

ieri la 22:08

Inghetata cremoasa de vanilie - Cea mai usoara si rapida reteta

ieri la 15:31

Tartă fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 13:13

Cartofi noi cu unt si marar - Reteta ucrainiana pentru o garnitura simpla si gustoasa

pe 21.05 la 19:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chifle umplute