Strudele cu cascaval si sunca de curcan

de Irina in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2016 | 10918 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat foietaj
  • cateva felii de sunca de curcan
  • cascaval Delaco ras
  • 1 galbenus de ou pt uns
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudele cu cascaval si sunca de curcan:

Nu am prea multe de spus, intrucat reteta e foarte simpla.

Taiati foaia de aluat in patrate sau dreptunghiuri, dupa cum va doreste inima. 

Crestati fiecare foaie de la jumatate spre margine (doar o portiune de cativa cm).

Pe cealalta jumatate asezati sunca de curcan taiata si cascaval ras, dupa care se impachetati cu jumatatea crestata deasupra.

Marginile se lipesc mai bine crestandu-le cu ajutorul unei furculite. De data asta eu doar le-am presat. 

Ungeti strudelele formate cu galbenus de ou si dati la cuptor pana se rumenesc usor. 

Poftiti la o gustare! 

TIPS-URI

1

cascavalul se poate inlocui cu mozzarella sau alte branzeturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudele cu cascaval si sunca de curcan" nu uita sa-i faci un review.
 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Boccelute cu pastrama de curcan si ciuperci