Supa de pui fugit

de Rocsi in Supe/Ciorbe, 12 Apr 2010 | 3648 vizualizari

 

Reteta asta o stiu de la mama iubitului meu ...e de prin ardeal...este foarte gustoasa va garantez..

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • patrunjel verde
  • un cub knorr cu gust de pui
  • fidea mai multisoara
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui fugit:

Puiul se spala bine de tot sa nu mai aiba puf pe el.

Intr-o oala se pune apa si se pune puiul(sa fie mai multa apa ca sa aiba unde fierbe puiul si sa ramana supa).si se pune pe aragaz la fiert.

telina,pastarnacul,radacina de patrunjel,si morcovii se curata,se spala bine se taie bucati mari si se pun si ei in oala peste pui la fiert.

se lasa pe foc pana cand carnea este fiarta.

cand puiul e fiert,se scoate ,se strecoara supa.

supa strecurata se pune in alta oala,se pune cubul knorr,vegeta dupa gust,piper si fidea si bucatile de morcov.

se lasa sa mai fiarba pana e gata fideaua.

cand e gata de fiert fideaua ,se adauga patrunjel verde tocat si se mai da un clocot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui fugit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

epurasha2bb 1

14.04.2010, 09:14

eu am crezut ca-i ''fugarit'' prin curte pana sa-l prinzi e tare gustoasa, am facut si eu ieri!

ramo_cata 1

15.04.2010, 16:52

chiar am fost curioasa sa vad ce s-a intamplat cu puiul

Rocsi 1

15.04.2010, 17:59

fugi pana la urma puiul....

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza acra cu "taieturi"