Supa de varza

de Corinuta in Supe/Ciorbe, 20 Iun 2010 | 5062 vizualizari

 

O supa de varza potrivita pentru diete.

 

INGREDIENTE

  • 1 varza potrivit de mare
  • 4 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 200 ml bulion
  • 200 ml smantana
  • 3 linguri ulei
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de varza:

Se curata morcovul si se da prin razatoarea mare, se pune la calit in ulei. Usturoiul se curata si se taie cubulete, apoi se caleste impreuna cu morcovul aprox. 2 minute. Se adauga 3 litri de apa si se lasa sa dea in clocot. 

Intre timp se taie varza (eu o tai cubulete), apoi se adauga la supa. Dupa vreo zece minute se pune in supa de varza  bulionul, sare si piper dupa gust si se mai lasa sa fiarba 3-4 minute.

Smantana se amesteca cu un polonic se supa si se adauga la supa de varza. Se lasa sa mai dea putin in clocot.

Supa de varza se poate orna cu marar sau patrunjel verde tocat marunt. 

TIPS-URI

1

Supa de varza se serveste atat calda cat si rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de varza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Corinuta 1

22.06.2010, 10:38

Multumesc bunica!

nadina73 1

20.08.2010, 00:43

super buna vin la o portie5f

-Licurici- 1

10.04.2017, 20:21

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lușcoș ca-n Ardeal