Supă de varză acră cu afumătură

de botcrina in Supe, 2 Mar 2012 | 3599 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg varză acră
  • afumătură
  • puţin cârnaţ (opţional)
  • 4 l apă
  • 300 ml smântână
  • 2 linguri făină
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură boia
  • sare, piper după gust
  • zeamă de varză (opţional)
   
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supă de varză acră cu afumătură:

Punem varza în apă pentru a scoate sarea din ea.

Într-o oală punem apa cu carnea şi cârnaţul tăiat rondele, să fiarbă. Când este carnea aproape fiartă stoarcem varza şi o adăugăm în oală.

Fierbem toate ingredientele bine, facem rântaş din ulei, făină şi boia.

Dregem supa cu smântână şi zemă de pe varză, apoi potrivim de sare şi piper.

Poftă bună!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supă de varză acră cu afumătură" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Sim0na 1

03.03.2012, 20:18

Foarte buna!

Aurelia 07_07 1

03.03.2012, 20:28

Vai nu am mai gatit asa ceva de cind eram in Romania

botcrina 1

04.03.2012, 09:33

multumesc tuturor pt aprecieri

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de varza cu fasole