Cum pastram fursecurile proaspete mai mult timp

Postat de CameliaR in Cu de toate pe 24 Feb 2019, 21:47

Articol pe placul a 15 bucatarasi
comenteaza

De fiecare data cand am pofta de ceva dulce si am si timp, aleg sa pregatesc fursecuri. Fursecuri cu ciocolata, cu miere, lamaie, cu ovaz sau in diferite alte combinatii, reusesc sa imi satisfaca pofta de dulce. 

Din lipsa de timp prefer sa fac multe fursecuri ca sa ma pot bucura de ele mai mult timp. Din nefericire, ele se usuca foarte repede si nu mai se pastreaza atat de delicioase. 

Si tu esti genul de persoana care atunci cand pregateste fursecuri nu reuseste sa faca mai putin de 50 de bucati? Te inteleg perfect pentru ca si eu fac exact la fel. Tocmai de aceea din urmatorul articol vom invata cum sa le pastram cat mai mult timp. 

1) Pentru a pastra fursecurile proaspete mai mult timp, foloseste pungi de plastic, care se inchid ermetic. Foloseste pungi medii, in care sa asezi fursecurile unul cate unul, pana cand punga este aproape plina. Inainte sa o inchizi, pune in aceeasi punga si o jumatate de felie de paine. Aceasta va mentine fursecurile proaspete si moi pentru multe zile.

2) Ti-ai cumparat niste borcane frumoase, perfecte pentru depozitarea fursecurilor, dar care nu se inchid ermetic? Pungile din povestea de mai sus sunt la fel de potrivite si in acest caz. Deschide borcanul si asaza inauntrul lui o punga cu inchidere ermetica. Pune fursecurile in ea, inchide-o, apoi pune capacul borcanului. 

3)  Foloseste o cutie de metal, cateva tortillas de faina si hartie de copt taiata in cercuri, astfel incat sa o poti aseza in cutie. Asaza pe fundul cutiei hartia de copt, apoi tortilla (aceasta are rolul de a pastra fursecurile moi pentru multe zile), apoi din nou hartia de copt. Acum poti aseza primul strat de fursecuri. Repeta pasii pana cand ai umplut cutia. Acum le poti trimite oricui iti doresti, fara grija ca se vor usca sau strica pe drum. 

Sursa de inspiratie: http://foodstory.stirileprotv.ro/cum-sa-guides/cum-pastram-fursecurile-proaspete-mai-mult-timp

 

Comentarii (10)

25.02.2019, 09:32

Mulțumim Fursecuț!

25.02.2019, 09:38

25.02.2019, 10:36

Eu de obicei le pastrez in cutii metalice sau caserole bine inchise si cateva zile se pastreaza fragede, fara sa pun altceva. Dar este de retinut!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!