Afumatura la cioroi, alias slow cooker Crock-Pot

de Constelatialeu in Slow Cooker, 20 Feb 2018 | 3233 vizualizari

COMENTARII (36)

Rahela Velicu 1

20.02.2018, 19:21

Buna, buna!

laura_n 1

20.02.2018, 19:32

Una peste alta, chiar gateste fain Crock-ul. Iar faptul ca il pornesc si nu ma mai gandesc ca se arde mancarea, pentru mine face toti banii )))

RODIMUR 1

20.02.2018, 19:34

Foarte apetisantă creația "Cioroiului"! Chiar căutam un cioroi pe acolo, prin poze...

MotanLaOale 1

20.02.2018, 19:36

buna buna

Constelatialeu 1

20.02.2018, 19:40

Laura, lasand gluma deoparte chiar imi place mult, trebuie sa-mi achizitionez unul mai mare ca in asta nu incap decat 4-5 ardei, e cam mic...le-am cumparat copiilor la cununie cadou unul, o astept pe Ema sa-si faca cont pe Bucataras si sa-si posteze retetele....

Constelatialeu 1

20.02.2018, 19:40

Rodica e acolo, unul negru....cu capac.....

Merisor 1

20.02.2018, 19:41

Rodica )))

RODIMUR 1

20.02.2018, 19:43

L-am văzut din prima, dar eu totuși căutam... Dar dacă rețeta ajunge la publicul larg, oare ce impact va avea..."cioroiul" asupra lui? Mai precis, eu știu că glumele sunt la mare căutare pe site (și pe tine nu te întrece nimeni în așa ceva!) dar nu știu dacă e bine să scriem rețetele în glumă, pentru că ele sunt pentru publicul larg, nu sunt doar pentru cei de pe site... În fine, asta e părerea mea, dar fiecare face cum crede de cuviință (ca să nu se înțeleagă iarăși că m-am supărat, sau că impun un punct de vedere. Doar am explicat propoziția cu "cioroiul" pe care-l căutam prin poze...)

mihaelar63 1

20.02.2018, 19:51

Buna afumatura de casa cu carnat . Cu pireu de cartofi si cu castraveti murati este perfect

MotanLaOale 1

20.02.2018, 19:54

Cleme, pune numele frantuzesc pentru publicul larg ))

RODIMUR 1

20.02.2018, 19:56

Clementina, dacă adaugi și un CHINCHI la cioroi, neamul pisicesc va fi cât se poate de mulțumit (și vei rămâne fără mâncare!)

RODIMUR 1

20.02.2018, 19:58

Dacă CHINCHI-ul acela gras pe care l-am postat nu e suficient, mai aduc câțiva. Am spus că mai caut și alte oferte...

Rocsi 1

20.02.2018, 19:58

Ce bunatati ai tu acolo, bio, ca doar sunt din productia ta!

RODIMUR 1

20.02.2018, 20:00

Dar dacă te hotărăști să-i pui un nume franțuzesc, ți-l traduc eu! Și odată provocarea aruncată, vom vedea probabil cum sună numele rețetei și în limba pisicească, sau în CHINCHINEASCĂ (mai ales!) pentru că franceza nu e pentru oricine...

Constelatialeu 1

20.02.2018, 20:01

Rodica mie mi se cam falfaie de ce zice lumea, nu ma intereseaza, cine vrea sa se uite la reteta se uita cine nu, e lumea asa mare are unde sa se duca.....eu oricum nu constientizez ca cineva are curiozitatea sa-mi citeasca retetele, asta e lumea mea, cine vrea s aintre in ea, ma accepta asa cum sunt.

Gherca Daniela 1

20.02.2018, 20:02

RODIMUR 1

20.02.2018, 20:05

Dicolo de publicul larg (îngust, pentru unii!) vreau să spun că am citit adeseori comentariile unora la rețete... Unele nu prea le erau favorabile celor viteji în ironii fără rost. De aceea eu cred că rețetele trebuie scrise la modul serios. Eu așa le scriu.

constantinescudorel85 1

20.02.2018, 20:11

Exact pe gustul meu,cele mai bune "legume "!

RODIMUR 1

20.02.2018, 20:12

Foarte bună filosofia ta de viață (cam așa simt și eu, adeseori) dar mă întreb dacă în privința rețetelor și site-ul acesta culinar gândește la fel...

Constelatialeu 1

20.02.2018, 20:14

Rodica tu faci cum vrei, eu cum vreau. Nu cred ca am scris vreo reteta in bataie de joc, am scris-o cu un substrat umoristic, daca unii nu inteleg umorul e fix problema lor si am incheiat acest subiect....

RODIMUR 1

20.02.2018, 20:16

Dintotdeauna, fiecare a făcut cum a vrut! Nici o problemă... .. Și dacă a mai apărut și ALIAS-ul, se schimbă datele problemei.

madi_marin 1

20.02.2018, 20:22

bai...mie imi place si preparatul si ,,cioroiul,, ca am si eu, d-aia

diaconta 1

20.02.2018, 20:37

Umblasi la cioroi?
Ti-a dat Vali dezlegare?Ca era cioroiul lui ))))

laura_n 1

20.02.2018, 20:41

Dia, cam chinchi treaba asta ))))

Bunica 1

20.02.2018, 20:41

Muncesti cioroiul lui Vali,ca stie sa faca bunatati!)))

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui de tara cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L