Anghinare cu mazare

de rena in Mancaruri de legume, 14 Ian 2014 | 4732 vizualizari

 

O mancare delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 anghinare
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • 500 gr mazare
  • o legatura de marar
  • 250 ml sos de rosii
  • 3 cartofi
  • ulei, sare, piper
  • o lingura delikat
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Anghinare cu mazare:

Punem ulei in oala la incalzit,tocam ceapa si morcovul taiat rondele si le calim impreuna.

Dupa ce s-a inmuiat ceapa punem la calit aghinarele taiate in jumatate, cartofii cuburi mari si mazarea.

Lasam 3-4 minute si punem mararul tocat, sare si piper dupa gust.

Adaugam sosul de rosii si delikatul, apa mai sus cu un deget.

Lasam sa fiarba pina se inmoaie si se face un sos grosut.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Anghinare cu mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

alilianaa 1

14.01.2014, 19:24

tare bun trebuie sa fie!

RuxyRux 1

14.01.2014, 19:53

Cred ca e delicioasa!

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 01:25

O bunatate !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mazăre în sos alb