Aperitiv Briza Marii

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 5 Iul 2010 | 5196 vizualizari

 

pentru toti bucatarasii care nu au ocazia sa mearga la mare va invit in farfuria mea:)

 

INGREDIENTE

  • 60 g unt
  • 50 g branza 
  • 50 g cascaval
  • 1 ardei rosu
  • 1 castravete 
  • 1 ou fiert
  • 1 rosie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv Briza Marii:

Se amesteca branza cu cascavalul si cu untul si se fac bilute ce se lasa putin la rece.Apoi se orneaza cu bulinute din ardei rosu si coaja de castravete.Pentru bulinute am folosit ustensila de scos cotorul marului si pentru coaja de castravete curatorul de cartofi.

Vaporasul se face din jumatate de castravete pe care se aseaza 2 cubulete din branza cu cascaval si unt pe care asezam bucatele de galbenus d eou fiert si infigem o scobitoare cu 2 felii de rosie.

Soarele se face din o rondea de ou fiert .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv Briza Marii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (22)

gaby_duceag 1

07.07.2010, 23:06

Miha 1

08.07.2010, 00:00

Aida, eu cred ca tu exagerezi mai mult decat noi toate la un loc.

epurasha2bb 1

09.07.2010, 21:11

Fetelor multumesc inca o data tuturor celor ce mi-au apreciat aperitivul.A fost si gustos ! Aida nu e vina mea ca reteta a fost apreciata de fete si as fi apreciat la tine ca nou venit sa fi facut un comentariu din care sa raman cu ceva folositor.Se pare ca esti exact cum te-ai descris singura la profil.Gaby acum poti sa razi! miha

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi acordeon cu bacon si cascaval