Aperitiv cabanosi-pereche in foitaj

de Razvan Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2018 | 2763 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foitaj congelat (450 g)
  • 8 cabanosi (circa 350 g)
  • 1 ou + 1 lingura lapte pentru uns
  • 1 lingura seminte de susan
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cabanosi-pereche in foitaj:

Se decongeleaza aluatul de foitaj si se desface. Se taie in patru.

Se pun cate doi cabanosi pe fiecare foaie, pe cate doua laturi paralele. Se aduc cabanosii catre centrul foii, rulati in aceasta. Fiecare astfel de rulou se taie in patru si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt.

Se unge foitajul cu ou amestecat cu lapte si se presara seminte de susan peste el.

Se introduce tava la cuptorul preincalzit pana cand foitajul este gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cabanosi-pereche in foitaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pate