Aperitiv ciabatta cu unt si mozzarella

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2018 | 4947 vizualizari

 

Nu va pot spune cat este de buna.Trebuie sa o incercati.

 

INGREDIENTE

  • 1 ciabatta
  • 100 g unt
  • o legatura de patrunjel
  • 3-4 graunti de usturoi
  • sare, piper
  • 150 g mozzarella
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv ciabatta cu unt si mozzarella:

Am amestecat untul moale cu patrunjelul tocat, usturoiul pisat, sarea si piperul.

Am taiat ciabatta cuburi, dar nu am strapuns pana jos.

Am introdus amestecul de unt in toate taieturile si peste toata coaja.

Am asezat felii de mozzarella in toate locasurile create.

Am asezat ciabatta intr-o tava cu hartie de copt si am introdus-o in cuptorul incins pana s-a topit mozzarella.

Am servit-o calda cu multa pofta, dar si rece la pachetel a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ciabatta cu unt si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Dulciuri cu Georgiana 1

21.08.2018, 08:17

Multumesc frumos !

Rahela Velicu 1

30.08.2018, 12:46

Panacris 1

23.02.2019, 19:32

Pfff, de cand ai postat-o la concurs, am ramas cu gandul la ea În seara asta îi vine rândul! Mulţumesc pentru reţetă!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartine cu caviar