Aperitiv cremwursti in aluat de foietaj

de UrsanMihaela in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2018 | 2139 vizualizari

 

Sunt buni pentru luat la scoala, de servit musafirii si pentru micul dejun. Dupa preferinta se pot umple cu alte tiputi de mezeluri, chiar carne tocata sau branza.

 

INGREDIENTE

  • aluat pentru foitaj 
  • 8 bucati de cremwursti 
  • 1 - 2 linguri ulei
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cremwursti in aluat de foietaj:

Se scoate aluatul din congelator si se lasa pe masa sa se decongeleze.
    Cand se poate desface, intindeti aluatul pe masa de lucru si portionati aluatul in 8 dreptunghiuri egale .

Puneti cate un cremwurst peste aluat si rulati obtinand un rulou.
   Se unge tava cu ulei si se asaza rulourile, unul cate unul in tava.

Se dau la copt la 150-180 grade celsius.
   Se pot servi caldute sau reci, dupa preferinta.

TIPS-URI

1

Incercati sa folositi carnatii sa vedeti ce buni sunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cremwursti in aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

22.01.2018, 21:15

Unul cald as servi si eu!

elucubratiiculinare 1

23.01.2018, 08:49

UrsanMihaela 1

23.01.2018, 17:29

Rocsi, e bun si cald, dar merge si rece

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola

ieri la 10:02

Gogosi cu lingura reteta cu iaurt si fara dospire

pe 10.06 la 21:28

Canoli desert traditional italian cu umplutura de ricotta

pe 10.06 la 21:22

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Minipateuri cu ciuperci