Aperitiv crochete de carne cu parmezan

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2018 | 2910 vizualizari

 

Practice si delicioase de mancat la aperitiv.
Sunt umplute cu branza parmezan.
https://www.blogulluicatalina.com/2018/09/aperitiv-crochete-de-carne.html

 

INGREDIENTE

Pentru crochete:

  • 175 g de carne tocata (amestec porc/vitel)
  • 1 ou
  • 1 ceapa salota taiata marunt
  • 2 felii de paine
  • 2 felii de rosiie uscata taiate marunt
  • 30 g de parmezan
  • sare, piper
  • 2 linguri de pesmet

Pentru prajit:

  • 1 lingura faina
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingurita de condiment yassa (contine ceapa si usturoi tocat)
  • sare, piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv crochete de carne cu parmezan:

Inmuiati painea in apa rece, scurgeti-o bine.

Intr-un castron amestecati toate ingredientele pentru crochete.

Puneti sare si piper si amestecati bine.

Formati crochetele introducand in mijloc bucatele de parmezan.

Le-am pus la rece 20 de minute inainte de a le praji pentru a se tine bine.

Amestecati intr-o farfurie faina, pesmetul si condimentele.

Se tavalesc crochetele prin compozitia pregatita si se prajesc intr-o tigaie in uleiul incins pe toate partile. 

Cand sunt bine rumenite, scoateti-le pe o hartie absorbanta.

Puneti-le pe bete subtiri de frigarui sau aperitiv si serviti-le calde cu sosul dorit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv crochete de carne cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi franţuzeşti gratinaţi