Aperitiv Oua cu carnat chorizo, ricotta si sos de rosii

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2018 | 2683 vizualizari

 

 "Provocarea GastroArt"
Iata o reteta simpla si rapida - top chrono in mai putin de 15 minut .
O reteta improvizata cu produsele avute la dispozitie.
https://www.blogulluicatalina.com/2018/08/oua-cu-carnat-chorizo-ricotta-si-sos-de.html

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 ceapa mica salota
  • 1 rosie
  • 1 lingura ulei
  • 4 felii fine de carnat chorizo
  • 5-6 masline negre
  • 30 g de ricotta sarata (puteti pune telemea sarata)
  • 1 varf de paprika afumata
  • sare, piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv Oua cu carnat chorizo, ricotta si sos de rosii:

Curatati si tocati marunt ceapa salota.

Intr-o tigaie mica sotati in uleiul cald ceapa si feliile de chorizo.

Adaugati rosia taiata bucatele, maslinele si caliti impreuna timp de 5 minute.

Puneti sare si piper.

Spargeti ouale deasupra, decorati cu branza taiata felii fine si cu paprika afumata.

Puneti tigaia la cuptorul inalzit la 180°C pozitie grill timp de 5-8 minute.

Cand albusul este legat scoateti si serviti imediat.

Serviti cu castraveti murati si paine proaspata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv Oua cu carnat chorizo, ricotta si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui mozaic