Aperitive dragalase cu mozzarella

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2019 | 2624 vizualizari

 

Anul asta mi-am propus sa incerc sa postez retele preparate, intr-un timp mai scurt de la momentul prepararii. Adica dupa vreo 2 luni :P, nu ca anul trecut dupa un an... :D Aceasta este o reteta preparata de Craciun, dar merge pregatita cu ocazia oricarei mese festive sau cand se anunta musafiri neasteptati. Este o reteta simpla, rapida si de efect. M-am inspirat de la Rocsi, careia ii multumesc :x.

 

INGREDIENTE

  • cateva felii de sunca,
  • cateva felii de cascaval afumat,
  • minimozzarela,
  • rosii cherry,
  • 2 castraveti,
  • scobitori mai mari (cu model) sau bete de frigarui mici
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive dragalase cu mozzarella:

Asezam pe un tocator o felie de cascaval, doua felii de sunca,o felie de cascaval si terminam cu o felie de sunca.Apasam usor si taiem patratele. Spalam castravetele, il taiem felii rotunde si montam aperitivele. Pe batul de frigaruie (pentru ca le-am pregatit pentru Craciun am folosit scobitori cu model de Craciun :D) infigem o rosie, o minimozzarela, patratelul de sunca si cascaval si la sfarsit felia de castravete.le tinem la frigider pana la momentul servirii. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive dragalase cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de dovlecel cu cascaval