Aperitive Tartine cu somon afumat si spanac

de Oana in Aperitive / Garnituri, 12 Dec 2018 | 6786 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr somon afumat
  • 100 gr frunze de spanac proaspat
  • 2 linguri de capere
  • 50 ml ulei de masline extravirgin
  • 1 lingurita plina cu miere
  • 1 lingurita plina cu mustar
  • sare si piper dupa gust
  • felii de bagheta alba cu susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive Tartine cu somon afumat si spanac:

Pe feliile de somon afumat se pun frunze de spanac si se ruleaza strans. Se pun in folie de plastic si se pun la frigider 15 minute.

Se amesteca uleiul de masline cu mierea si mustarul, sare si piper dupa gust si se ung feliile de bagheta.

Se scoate somonul din frigider si se taie rulourile in rondele. Se pun pe felia de bagheta si se decoreaza cu capere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive Tartine cu somon afumat si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi boieresti