Ardei iuti in otet

de delia64 in Muraturi, 7 Mar 2013 | 6114 vizualizari

 

In fiecare toamna pun la murat ardei iuti , sunt foarte buni la cioarbe , mai ales la ciorba de burta .

 

INGREDIENTE

  • 1 kilogram ardei iuti
  • otet de 9 grade , eu folosesc otet regal .
  • sare grunjoasa
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti in otet:

Se spala ardeii si se aseaza inghesuiti in borcane .

In fiecare borcan de 800 de mililitri pun o ligurita sare si o lingurita zahar .

Se toarna otetul peste ardei si se capseaza  .

Se depoziteaza in camara .

Asa murati  se pastreaza pana la 2 ani , daca nu se mananca bineanteles.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Daca nu dorim ardei foarte iuti se folosesc ardeii bulgaresti.

2

Zeama de pe ardei se poate folosi la ciorbe .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei iuti murati