Ardei umpluti

de Ligia Bxl in Mancaruri cu carne, 1 Apr 2014 | 16423 vizualizari

 

As manca oricand ardei umpluti,nu m-as satura si nu m-as plictisi de ei niciodata,cand am facut ultima oara nu am avut timp de poze asa ca le-a venit randul :)

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei potriviti(eu am avut mai mici nu mari)
  • 1 mocov mare
  • 2 cepe mari
  • 1 legatura de marar
  • 1 kg carne tocata amestec(vita cu porc)
  • 1 lingura cimbru
  • 1 ceasca orez
  • 400 ml bulion cu rosii tocate
  • putina faina
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Am spalat si curatat ardeii de capacel si seminte.

Am preparat umplutura astfel:am curatat ceapa si morcovul,ceapa am taiat-o marunt iar morcovul l-am dat pe razatoarea mare si le-am calit intr-o cratita cu ulei.Peste am pus la calit putin si orezul apoi la final am adaugat bulionul.

Aceasta compozitie se pune peste carne,am condimentat cu sare,piper,cimbru,marar apoi am umplut ardeii cu aceasta copozitie.Am  presarat cu faina fiecare ardei si i-am aseazat intr-o oala apoi am  acoperit cu apa si i-am dat la cuptor.

La final am incercat ardeiul si compozitia pentru a vedea daca sau fiert.

Se servesc cu smantana.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Satisfyyourcravings 1

02.04.2014, 10:52

Nu ma dau in vant dupa ei de obicei, dar arata foarte bine!

xana 1

03.04.2014, 11:15

Prezentarile tale sunt deosebite, oricare ar fi preparatul. Mi-ai facut pofta de ardei umpluti si mie nu imi plac ardeii umpluti

Ligia Bxl 1

03.04.2014, 12:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui marocan