Ardei umpluti cu carne tocata la cuptor

de Cris2711 in Mancaruri cu carne, 9 Feb 2014 | 7531 vizualizari

 

La cuptor am facut rar,i-am servit cu salata verde cu dressing.

 

INGREDIENTE

  • 5 ardei grasi rosii
  • 500 gr.carne tocata de porc
  • 1 ceapa rosie
  • 2 morcovi taiati marunt
  • rosii in suc propriu
  • 1 ou
  • parmesan
  • sare
  • piper
  • ierburi dupa gust,eu am pus Provence
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne tocata la cuptor:

Ardeii i-am spalat,sters cu un  prosop de hartie,apoi i-am taiat pe jumatate si pus intr-o tava.

Intr-un castron am pus carnea tocata ,peste care am adaugat un ou,rosiile in suc propriu,morcovii,ceapa,sarea,piperul.

Am umplut jumatatile cu compozitia de carne.

Apoi am presarat ierburile Provence deasupra.

In tava am mai pus circa 150 ml suc de rosii.

Am lasat la 175°,pana s-au copt.

Am scos tava scurt,am pus parmesan peste ei si am mai lasat 10 minute la foc mic.

Cand au fost gata ,i-am servit cu salata verde.

TIPS-URI

1

In tava in sucul de rosii am pus putin vin alb.

2

Se asorteaza perfect cu orez,piure si salate.

3

A se servi calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne tocata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

RuxyRux 1

10.02.2014, 12:16

Cris2711 1

10.02.2014, 12:17

Zi faina iti doresc,Ruxy drag

MOKUSKA 1

17.05.2014, 20:18

ce idee minunata sa tai in doua ardeii ...arata minunat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti