Ardei umpluti cu sos de rosii si busuioc

de Bya Ralu in Porc, 17 Aug 2017 | 4496 vizualizari

 

m-am inspirat de la Andra
https://www.bucataras.ro/retete/ardei-umpluti-cu-carne-de-porc-in-sos-de-rosii-79426.html
am inteles ca au fost foarte buni,eu asa ceva nu pap :))

 

INGREDIENTE

  • 6-7 ardei grasi
  • 500 g carne tocata de porc
  • 1 ceapa alba de apa
  • frunze de busioc
  • 2--3 linguri orez
  • 1 oua
  • vegeta/piper

Pentru sos:

  • passata di pomodoro
  • 1 lingura faina
  • frunze de busuioc
  • piper/vegeta
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu sos de rosii si busuioc:

Ardeii se curata si se spala bine (puteti pastra capacelele de la ardei).

Intr-un castron, punem carnea tocata, ceapa tocata marunt, oul, condimentele, frunzele de busuioc taiate marunt si orezul clatit sub jet de apa.

Se amesteca toata compozitia bine si se umplu ardeii, deasupra punem capacelele spalate si curatate bine.

Se asaza intr-o cratita, se pune apa pana pe la jumatatea lor, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic sa fiarba.

Daca apa scade prea mult, se mai pune putina apa.

Cand sunt aproape gata, se pune sosul de rosii si faina subtiata cu apa, se amesteca usor, se pun frunzele de busuioc tocate, condimentele si se lasa putin sa fiarba sosul.

Se servesc cu smantana!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu sos de rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti