Ardei umpluti cu varza alba si rosie

de Sim0na in Muraturi, 19 Noi 2012 | 9998 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ardei gras
  • varza alba
  • varza rosie
  • ardei iute
  • sare mare
  • pikant fix iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu varza alba si rosie:

Am tocat  marunt varza alba si cea rosie, amestecandu-le intre ele si presarand sare gronjoasa. Am lasat de seara pana dimineata. A doua zi am aliminat zeama pe care si-a lasat-o varza, strangand in palme bine-bine.

Ardeii i-am spalat, apoi le-am eliminate cotorul cu seminte.

Am umplut fiecare ardei cu amestecul de varza, apoi i-am asezat in borcane. Am pus cativa ardei iuti.

Am pregatit pikant fix-ul conform indicatiilor date de productator, si am pus amestecul peste ardeii umpluti din borcane.

Am sigilat borcanele si am asteptat cuminte vre-o 4 saptamani, dupa care am papat cu mare pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu varza alba si rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Doralinda 1

19.11.2012, 23:28

Nici varza nu e ca la noi, e tare ca bolovanul! Ca sa fac o varza calita, la fel, o cumpar din italia, unde e moale si frageda ca a noastra! Numai prostii mancam aici, nu se compara cu legumele noastre!!! Imagineaza-ti, m-am chinuit sa fac fetitele sa manance salata de rosii, un an si nu am reusit, dar cum am cumparat din piata de la tarani la noi in romania, le-a placut imediat! Si acum zice ca doar rosiile din romania ii plac!

Sim0na 1

20.11.2012, 10:12

Doralinda, cunosc sentimentul asta Cand locuiam in Dk cautam magazinele turcesti, de unde ne aprovizionam de muraturi, malai, foi de vita, etc... In privinta legumelor, s-ar putea sa ai noroc cu cele de la tarani.. ce e in supermarket-uri cu siguranta nu se pot conserva! Pup cu drag

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 10:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu varza, in saramura