Aripioare de pui la gratar cu sos de iaurt

de Constelatialeu in Pui, 12 Iul 2020 | 2152 vizualizari

 

Dupa munca si rasplata, parca asa circula o vorba, asa ca am meritat si noi azi un gratarel sa prindem puteri noi.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de aripioare
  • 300 g iaurt in stil grecesc
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui la gratar cu sos de iaurt:

Aripioarele le-am spalat, apoi le-am asezat intr-un castron, am presarat sare si piper si le-am lasat la odihna pana am pregatit gratarul. Azi a fost randul nostru, al fetelor sa facem gratarul de la ''A la Z'', barbatii sudau gardul in gradina.Am pregatit gratarul, apoi am asezat aripioarele pe gratar, am avut grija sa le intoarcem de pe o parte pe alta, gand au fost gata rumenite le-am asezat intr-un castron si am pus capac, sa stea calde pana am preparat sosul. Am curatat usturoiul si l-am pisat cu un pic de sare, apoi am adaugat o lingura de ulei si am frecat bine, am adaugat 2-3 linguri de iaurt, amestecul obtinut l-am incorporat in restul de iaurt. Am amestecat bine cu inca o lingura de ulei de masline, am potrivit de sare. Am servit aripioare cu sos si mamaliguta calda, un deliciu. Adevarul  este ca la ce foame aveam, puteam sa mancam si scoarta de copac fripta....:)))))))))))))))))))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui la gratar cu sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui în crustă de brânză~ reţeta 400 ~