Aripioare picante

de ana in Pui, 28 Mai 2010 | 4414 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg aripioare
  • 1 lingura pasta de ardei iute
  • sare ,piper
  • 4 linguri de faina
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare picante:

Sapalam aripioarele si le taiem in jumatate ,apoi le condimentam cu sare,piper si pasta de ardei iute si le lasam la macerat 3 ore.

Dam aripioarele le dam prin faina si le prajim pana se rumenesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nadina73 1

28.05.2010, 22:01

si noua ne plac dar fara picant ca pitici nu manca picant5 furcu

ana 1

28.05.2010, 22:06

Nadina pentru noi am facut picant ,iar pentru Stef numai cu sare si piper.Bebe inca nu papa

Dana Cristea - pusikmea 1

01.06.2010, 09:12

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui si brocolli in pesmet la cuptor