Aspic din legume

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2009 | 5490 vizualizari

Aspic din legume

 

INGREDIENTE

  • 100g morcovi
  • 100g mazare
  • 100g porumb
  • 100g ciuperci
  • 50g ardei gras
  • 2 pliculete gelatina
  • sare,piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aspic din legume:

-Morcovii cubulete se pun la fiert.
-Mazarea se fierbe separat.
-Ciupercile se taie felii subtiri,iar cand morcovii si mazarea au fiert, se pun impreuna cu porumbul si ardeiul, dupa care se mai fierbe totul 2 minute.
-Gelatina se dizolva in putina apa, se pune sare si piper, apoi se amesteca cu legumele scurse si se completeaza cu zeama, pana cand sunt acoperite.
-ompozitia se toarna in forme diferite si se baga la frigider 2-3 ore.
-Se scoate din forme, se feliaza si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aspic din legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete