Biscuiti cu chipsuri de ciocolata

de Dulciuri cu Georgiana in Dulciuri, 5 Apr 2016 | 4747 vizualizari

 

Se fac foarte repede si sunt foarte buni.

 

INGREDIENTE

  • 170 g unt
  • 80 g zahar pudra
  • 1 ou
  • esenta vanilie
  • 240 g faina
  • un praf de sare
  • 7 g praf de copt
  • 65 g chipsuri de ciocolata
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu chipsuri de ciocolata:

Frecam untul moale cu zaharul pudra. Adaugam oul, praful de sare, apoi faina amestecata cu praful de copt. Amestecam bine. La final adaugam vanilia si chipsurile de ciocolata. Coca nu trebuie sa fie tare.Introducem la rece 15-20 de minute.

Formam bilute din aluat si le asezam in tava in care am pus hartie de copt lasand spatiu intre ele.Introducem in cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute pana capata o culoare aurie.

Se pot pastra intr-un vas inchis mai multe zile.La noi nu au rezistat decat doua zile.

La cererea fetitei mele la cativa biscuiti am adaugat si caramele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu chipsuri de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Rocsi 1

06.04.2016, 21:46

Servesc si eu!

laura_n 1

08.04.2016, 17:24

imi plac tare! foarte fragezi!

Dulciuri cu Georgiana 1

09.04.2016, 12:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti "Petit Beurre"