Biscuiti cu cioco si cocos

de Corinuta in Prajituri, 7 Feb 2011 | 4191 vizualizari

 

Sunt deliciosi serviti cu un pahar cu lapte.

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 250 g zahar pudra
  • 125 g unt moale
  • 1 ou
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 100 g fulgi de cocos
  • 100 g fulgi de ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu cioco si cocos:

Se amesteca bine ingredientele uscate, apoi se adauga untul si oul si se framanta aluatul pana la omogenizare.

Din aluat se formeaza o rulada care se taie felii de aprox. un centimetru grosime.

Se aseaza feliile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la 200 de grade timp de 20-25 de minute sau pana se rumenesc.

Dupa ce se scot din cuptor, se pun la racit pe un gratar, apoi se pot servi.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cioco si cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

nadina73 1

07.02.2011, 23:11

Corinuta bine ai revenit

cristinne 1

08.02.2011, 21:31

e a 3 a oara cand fac si eu biscuiti din aceleasi ingrediente si niciodata nu mi-au iesitbuni((apoi am schimbat tot timpul cateva ceva..ba mai multa, ba mai putina faina ba exact cat scrie si niciodata nu mi-au iesit cum trebe! imi ies ffff tari! ce sa fac!!! unde gresesc?? sau asa tre' sa iasa?

adry88 1

11.05.2011, 15:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Zi si noapte" cu nuca