Biscuiti cu cocos(de post)

de xana in Mancaruri de post, 7 Aug 2013 | 7897 vizualizari

 

Aveam o reteta de fursecuri cu cocos nu stiu de pe unde si am zis sa o incerc...dezastru. Dar din greseli invata omul si uite asa a iesit reteta asta, cu ce mi-a mai ramas din cocosul de la prima :) Multumita de rezultat!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de faina
  • 200 gr margarina
  • 5 linguri cocos
  • 5 linguri migdale macinate
  • 5 linguri zahar
  • 4 linguri amidon
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu cocos(de post):

Se amesteca bine cu mana toate ingredientele(margarina trebuie sa fie rece) pana se obtine un aluat consistent. Am facut bilute si le-am apasat putin sa le dau forma de biscuitei, i-am asezat pe hartie de copt si i-am dat la cuptorul preincalzit cam 20 de minute la 180ºC. Cine doreste, poate sa puna putin cocos deasupra inainte de a-i da la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cocos(de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

xana 1

14.08.2013, 10:32

Mihaela

Bunica 1

20.11.2013, 19:27

Cred ca sunt foarte bune ,din ingrediente!

asagala 1

28.01.2015, 17:06

le-am preparat si eu ,am primit numai complimente,foarte bune si foarte simplu de preparat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta - de post