Biscuiti cu legume deshidratate

de adnia in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2013 | 3768 vizualizari

 

Dupa parerea mea, acesti biscuiti sunt excelenti pe post de gustare,sau aperitiv, atat simpli, cat si tartinati cu branza, pate etc. Pe mine una m-au incantat foarte mult, iar mirosul raspandit in casa...nu mai spun!Plus ca sunt foarte sanatosi si satiosi!

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • -1 ou
  • -25 ml ulei de masline
  • -sare, piper dupa gust
  • -1 varf cutit praf de copt
  • -2 linguri pudra de legume deshidratate (eu le-am facut in casa)
  • -3 linguri faina de orez (facut tot in casa prin rasnirea boabelor de orez)
  • -3 linguri faina de linte
  • -3 linguri tarate de grau
  • -faina alba
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu legume deshidratate:

Din toate ingredientele mentionate se formeaza aluatul, se taie cu formele apoi se coc. Nimic mai simplu!

Veti observa ca foaia de aluat este plina, plina de culori frumoase, date de legume, iar  culoarea de fond este pamantie, conferita de taratele de grau.

Eu am folosit un cutter patrat micut, pt. ca stiam ca biscuitii vor fi foarte consistenti, si nu e nevoie de cantitate mare. Sa va mai spun cat de frumos miroase a supa de legume sanatoasa cand deschideti cuptorul? Nu cred ca mai e nevoie...veti descoperi cu siguranta, daca va hotarati sa-i incercati!

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu legume deshidratate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu sunca presata si cascaval, la aparatul de gofre