Biscuiti cu miere

de Bya Ralu in Dulciuri, 14 Noi 2016 | 4151 vizualizari

 

Reteta luata de la Camy, doar ca eu aveam colorant verde, asa ca le-am facut in spirit de sarbatori, ea a zis ca sunt extraterestii :)))

 

INGREDIENTE

  • 220 g faina+ 20(mie mi-a intrat mai mult de 220)
  • 100 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 ou
  • 2 lingurite de miere
  • esenta de vanilie
  • coaja de lamaie si portocala rasa
  • colorant verde
  • un praf de sare
  • pentru decor bombonele Dr Oetker
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu miere:

Intr-un castron inalt punem zaharul si untul la temperatura camerei taiat cuburi si il mixam bine cu mixerul.

Adaugam oul,esenta de vanilie si mierea si continuam sa mixam pana devine o pasta omogena.

Se pune colorantul verde si se omogenizeaza.

Punem faina(mai intai puneti 220 g ,daca mai trebuie mai adaugati dupa aceea) si coaja de lamaie si portocala rasa.

Se framanta aluatul pana devine usor elastic care nu se lipeste de maini.

Pe masa de lucru prasaram faina,punem aluatul si il intindem(nu foarte subtire ca mine ca se ard biscuitii :)) ),cu diverse forme decupam si punem biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 10-13 minute(nu ii lasati prea mult ,ca se ard,verificati des).

Se lasa sa se raceasca putin,se umple cu miere,iar deasupra decoratiuniile se lipesc tot cu miere.

Spor la lucru :)) si pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu miere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu miere