Biscuiti de casa

de Anamaria Cook in Dulciuri, 10 Ian 2013 | 10299 vizualizari

 

Va multumesc pentru ajutor acordat in alegerea pozei.Aceasta este o reteta tare draga mie si trebuia sa arate bine. :)

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 100 g zahar eu am folosit tos
  • 100 g unt
  • un ou
  • o lingurita esenta vanilie
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de casa:

Intr-un castron mixati untul cu zaharul pana ce acesta devine pufos.

Adaugati oul si esenta de vanilie apoi amestecati bine pana ce obtineti o pasta  omogena.

Cerneti faina si incorporati-o putin cate putin in crema de unt.

Tapetati o tava de cuptor cu hartie de copt sau putin unt si faina, apoi cu ajutorul unui sprit formati biscuitii in formele dorite.

Coaceti in cuptorul incins la 180 C/350 F/ gaz 4 pentru 25 de minute sau pana ce biscuitii devin aurii. Stati cu ochii pe bisuiti deoarece acestia se coc destul de repede si nu vreti sa se arda si sa se usuce prea rau.

POFTA BUNA!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri sfaramicioase