Biscuiți digestivi

de Rita Ilies in Dulciuri, 30 Noi 2015 | 3839 vizualizari

 

   Eu sunt fanul nr. 1 ai acestor biscuiți. Îi ador alături de cafeaua de dimineață sau să-i ronțăi peste zi. 

   Se pregătesc extrem de simplu și rapid. Sunt plini de fosfor, fier și vitamine din complexul B, iar asta îi face și mai speciali.
 

 

INGREDIENTE

  • 200 g făină
  • 200 g tărâțe de ovăz
  • 200 g unt la temperatura camerei
  • 150 g zahăr brut
  • 4-5 linguri cu lapte
  • un praf de sare roz
Portii: 50
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiți digestivi:

Am omogenizat ingredientele, apoi am pus compoziția la rece pentru 20 de minute. 
Am pudrat făină pe blatul de lucru, am întins aluatul și am tăiat biscuiții. Eu i-am tăiat rotunzi, dar voi puteți să faceți ce forme de biscuiți doriți. :)

Am încins cuptorul la 180°C.
Am copt biscuiții timp de 10-15 minute, în funcție de cuptor. Fiți cu ochii pe prima porție, deoarece se coc foarte repede iar dacă aveți un cuptor puternic, într-o clipă de neatenție riscați să-i ardeți. În total vor ieși cam 50 de biscuiți gata să fie devorați. :)
Poftă bună!

TIPS-URI

1

Puteți adăuga și 2-3 linguri cu susan ori mac în aluat. Sunt minunați!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiți digestivi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Rita Ilies 1

03.12.2015, 09:11

-Licurici- 1

07.12.2015, 18:37

Cat imi plac!

Rita Ilies 1

07.12.2015, 19:19

Tare buni îs!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghoriba (fursecuri Maroc)