Biscuiti fini cu levantica

de lia maria in Prajituri, 24 Ian 2012 | 3814 vizualizari

 

Atat de delicati si imiresmati…incat nu poti sa te opresti din rontait yumi,yumi.

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 100g zahar
  • 2 galbenusuri
  • 200g faina
  • 1 lingurita flori de leventica
  • 1varf cutit de sare

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti fini cu levantica:

Frecam galbenusurile cu zaharul, adaugam untul rece, taiat cubulete, omogenizam pana se incorporeaza, punem faina si praful de sare si la final levantica. Invelim coca intr-o folie si dam la frigider pentru 30 minute.

Intre timp pornim cuptorul si tapetam o tava cu hartie de copt. Intindem coca, de aprox. 1 cm grosime, pe platoul de lucru putin infainat si decupam biscuitii cu formele preferate. Dam biscuitii la copt, la foc mediu pentru 20 minute. Mirosul care va inunda toata casa, este unic si deosebit de placut !

Biscutii se pot servi imediat, dar sant la fel de gustosi si a doua zi, asta in cazul in care mai ramane vreunul ?

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti fini cu levantica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

lia maria 1

26.01.2012, 18:34

sufletista
ubulika
danakarin
adinuta
bunica
anamaria
motanel
Teo
mamaeelena va multumesc tuturor pentru aprecieri

jolygina 1

29.01.2012, 12:20

ce bine arata

lia maria 1

29.01.2012, 12:36

jolygina multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu portocale