Blat de tort cu cacao

de DeliciidelaM in Dulciuri, 21 Apr 2016 | 3060 vizualizari

 

O reteta perfecta pentru iubitorii de ciocolata! Este un blat foarte pufos si cu aroma de ciocolata, dar sa nu uitati sa il insiropati.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 gr. faina
  • 150 gr. zahar
  • 25 gr cacao
  • 4 linguri ulei
  • 50 ml lapte
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blat de tort cu cacao:

1. Mixam ouale cu zaharul pana devin spuma.

2. Adaugam uleiul si amestecam.

3. Urmeaza sa punem in bol laptele, apoi faina si cacao ( puteti adauga si un praf de copt dar eu nu cred ca este nevoie.)

4. Turnam compozitia intr-o tava rotunda de 24 cm si o lasam la cuptorul preincalzit la 180 grade, pentru 40-60 de minute. Pentru siguranta faceti testul cu scobitoarea.

 

    Pofta buna!

TIPS-URI

1

reteta video o gasiti aici: https://www.youtube.com/watch?v=TJ2tQBjBN7M

Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de tort cu cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

21.04.2016, 21:42

super!

mamaieelena 1

22.04.2016, 09:05

elucubratiiculinare 1

24.04.2016, 08:55

cel mai bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rasucita cu mac