Bors de peste

de ianculubita in Peste, 4 Iun 2011 | 5524 vizualizari

 

Daca am copilarit si am trait (pana m-am casatorit) intr-o comunitate de pescari,sa nu credeti ca va dau reteta borsului pescaresc;acest bors doar adevaratii pescari stiu sa-l faca(si eu dar pastrez reteta);eu nu cred in pescarii,gen sotul meu care sta toata ziua pe malul Dunarii si prinde 2broaste si 3 raci;

 

INGREDIENTE

  • cap de somn
  • coada de crap
  • 1ardei gras
  • 1morcov
  • 1ceapa
  • 2 cartofi
  • 1ardei iute
  • 1dovlecel
  • 1cutie de rosii Cirio
  • 3 linguri ulei
  • 1l bors
  • 2 leg.de telina
  • 2 leg.de leustean
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de peste:

Pestele,portionat,spalat,dat cu un praf de sare il pun la frigider;

in oala cu ulei pun ceapa,ardeii,taiati marunt,morcovul si dovlecelul dati prin razatoare sa se caleasca;

adaug cutia de rosii,o jumatate de lingurita de zahar si amestec pana scade apa din legume;

adaug 1l de apa iar cand incepe sa clocoteasca adaug cartofii taiati in sferturi sau mai mici;

dupa ce si cartofii sunt aproape fierti,adaug borsul fiert in alt vas,telina taiata marunt si orezul;

las sa clocoteasca,mai adaug condimente daca e cazul apoi pun pestele;

cand acesta se ridica la suprafata,semn ca este fiert,adaug leusteanul taiat marunt si 2oua bine batute(optional)

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Merluciu la cuptor cu lamaie