Bratara de Rubin

de mihaitza in Salate, 9 Oct 2009 | 10223 vizualizari

 

Este o salata gustoasa si imi place mult pentru ca arata deosebit, impodobind orice masa de sarbatoare.

 

INGREDIENTE

  • o sfecla rosie mijlocie
  • 150 gr. prune uscate
  • 4 cartofi mijlocii
  • 200 gr. salam fiert
  • o ceapa mica
  • 2 oua
  • o rodie
  • maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bratara de Rubin:

Sfecla rosie, cartofii si ouale se fierb, se racoresc si se curata de coaja. Pe platou, in centru, se aseaza un pahar, in jurul caruia se va aranja salata in straturi, fiecare strat se unge cu maioneza.

1. Primul strat il constituie sfecla rosie data prin razatoare medie.

2. Urmeaza prunele uscate, taiate cuburi marunte.

3. Cartofii  se dau prin razatoare medie.

4. Salamul se taie cuburi.

5.Ceapa, la fel, se taie cuburi marunte.

6. Ouale se dau prin razatoare medie.

Ultimul strat se unge bine cu maioneza, se scoate atent paharul si se presara salata cu boabe de rodie. In centrul ei se pun fire de patrunjel. Pofta buna! Sper sa va placa!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bratara de Rubin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

diaconta 1

11.12.2010, 22:44

La multi ani!!!!!!!!!!!!!sa ai parte de multe bucurii si zambete

mihaelar63 1

11.12.2013, 16:53

La multi ani si multa sanatate !!! Imi place mult reteta ta , am sa o prepar si eu !!!

mihaelar63 1

11.12.2014, 13:20

La multi ani !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata greceasca