Briose aperitiv

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2011 | 4661 vizualizari

 

O reteta inspirata de Adina Ciocalau, cunoscuta si ca Mitinita, careia tin sa ii multumesc foarte mult!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • 100 ml lapte,
  • 3-4 linguri cu ulei,
  • o cana cu faina,
  • 1 pliculet cu praf de copt, 
  • condimente dupa gust (sare si piper), 
  • sunca sau pastrama,
  • ardei gras,
  • masline,
  • cascaval,
  • forme de copt
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Batem ouale impreuna cu laptele,  sarea si piperul.   Cernem, in ploaie, faina si praful de copt, si omogenizam compozitia. Adaugam sunculita, maslinele si ardeiul taiate marunt, omogenizam, si, cu o lingurita umplem formele de copt. (optional putem adauga un cub de cascaval)

Se tin la cuptor pentru aproximativ 15-20 de  minute.

Sunt gustoase si merg foarte bine la un pahar de bere, dat fiind dat gustul usor sarat.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bebelusi in scutece