Briose cu branza

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 12 Sep 2013 | 8868 vizualizari

 

Rapide si bune, ca aperitive sau ca gustare! Incecati sa vedeti ce simplu sunt de facut si nu aveti cum sa dati gres cu ele decat daca nu va place branza.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 ml iaurt grecesc
  • 200 g faina
  • 150 g branza telemea
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura oregano
  • un praf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza:

Se bat ouale cu un praf de sare, Se adauga iaurtul si se amesteca bine, apoi faina si praful de copt. La sfarsit se adauga oregano si branza data pe razatoare.

Aluatul rezultat se pune in forme de briose, cam 2 lingurite pline in fiecare, apoi se coc 30 de minute la foc potrivit sau pana se rumenesc.

Se pot servi calde sau reci.

Pofta mare!

TIPS-URI

1

pentru culoare puteti adauga un ardei kapia rosu taiat cubulete calit putin in ulei

2

in loc de iaurt grecesc puteti pune smantana

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

Corinuta 1

13.09.2013, 23:36

multumesc Mire!

anca_rm 1

16.09.2013, 11:42

cred ca sunt delicioase, o sa le incerc

Corinuta 1

16.09.2013, 15:49

Multumesc Anca, au fost foarte consistente!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv