Briose pufoase

de karla in Prajituri, 2 Apr 2013 | 5542 vizualizari

 

Trebuiau sa fie RED VELVET dar din pacate nu a fost bun colorantul ,dar au iesit super pufoase si gustoase sper sa va placa.
Aceasta reteta am luat-o de la http://magieinbucatarie.blogspot.ro/2012/06/briose-red-velvet.html ,dar am adaptat-o eu.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 2 linguri cacao
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 200 gr de unt
  • 350 gr de zahar
  • 3 oua
  • 200 ml lapte
  • esenta de vanilie/rom
  • 1 lingurita otet
  • colorant
  • ciocolata
  • un plic de clazura
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pufoase:

Se amesteca faina +cacao +sare+praf de copt +bicarbonat

Intr-un alt bol se amesteca untul cu zaharul ,apoi se adauga ouale pe rand.Se pune esenta si otetul .

In compozitia de unt adaugati faina si lapte pe rand ,dar sa terminati tot cu faina. Le puneti la copt in tava speciala de briose cu hartiute la 180 grade timp de 25 minute. 

Se decoreaza cu ciocolata si glazura.

 

TIPS-URI

1

folositi un colorant gel

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pufoase" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose negrese -de post